Ae fa'afefea pe a na'o le afa o le fa'aaliga fa'aalia o le LED?E fa'afefea ona fa'aogaina le fa'ailoga lanu i luga o fa'aaliga fa'aaliga LED?

1

一、O le a le mafuaʻaga autu mo le faʻafitauli o le faʻaalia o le LED e faʻaalia ai le afa o le lau?

E faapefea ona tatou toe faaleleia?

1. E le sa'o le fa'atulagaina o le nofoaga fa'aali: E mafai ona fetu'una'i e ala i le toe setiina o le tele o le vaega fa'aali i le polokalama fa'afo'i fa'aaliga

2. Fa'atulaga le tele o le vai papatisoga lapo'a tele: fetuutuuna'i pea le lapo'a a'o ta'alo polokalame

3. Tulaga laupapa a le iunite: Ioe, ua gau le laupapa ma e le mafai ona faʻaalia.E le masani ona sui le laupapa

O se fa'afitauli fa'apenei e masani lava o se fa'afitauli fa'atulagaina.E mafai foi ona faaletonu le iunite.Ae o le avanoa e fai si laititi.Sei o tatou tilotilo i se faʻafitauli tutusa e pei ona faʻaalia i le ata:

2

O lenei faʻafitauli e tele lava ina mafua mai i mea faʻapitoa, e masani ona mafua mai i faʻafitauli nei.

1. Matā'upu uaea eletise: O le mea muamua e le'i aofia ai.E foliga mai o le uaea eletise i luga o le laupapa iunite e matala, ma mafua ai ona le atoatoa le faʻaaliga.

2. Malosiaga tu'uina atu: E masani ona mafua mai i le fa'aogaina o le fa'aogaina o le eletise, ma e mana'omia le suia o le eletise, ae e le masani ai.E avea ma sini lona lua mo suʻesuʻega.

3. Puleaina le fa'aleagaina o kata: Pulea le fa'aleagaina o le kata e mafua ai fa'amatalaga fa'asalalau fa'amatalaga po'o le le atoatoa.

4. Ituaiga laupapa iunite: Ioe, ua gau le laupapa ma e le mafai ona faʻaalia.E le masani ona sui le laupapa.

二、 E fa'afefea ona fa'aogaina le fe'avea'i o lanu i luga o fa'aaliga fa'aaliga LED?

3

A tilotilo i le itu o le faʻaaliga faʻaalia o le LED, o le lanu lanu ma le teuteuga i le va o modules e le ogatasi.O le a le faafitauli?

Muamua, malamalama i mafuaʻaga autu mo le eseesega o lanu o faʻaaliga faʻaalia LED:

1. Faʻafitauli i moli LED: (e aofia ai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi, faʻaletonu i mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi, tulaga mea sese i le taimi o le faʻapipiʻiina o tioata, ma mea sese i le taimi o le vavae ese o lanu), lea e mafai ona aʻafia ai le umi o le galu, susulu, ma le tulimanu o moli LED i le vaega tutusa. .O lea la, o loʻo i ai se faiga taua tele i le gaosia o faʻaaliga faʻaeletoroni LED: faʻafefiloi moli.Faafefiloi moli LED uma lanu tutusa a'o le'i tu'uina i luga ole PCB.O le lelei o le faia o le mafai lea ona aloese mai le faʻaogaina o lanu lanu o le module LED.

2. Fa'agasologa o gaosiga: A mae'a ona fa'auluina le fa'aogaina o le fa'aogaina o le LED ma fa'amautu le tulaga o le LED, e le tatau ona toe fa'anofo.Ae o le tele o kamupani e masani ona fetoʻai ma punou moli LED i taimi o suʻega, toe faʻaleleia, uʻamea, matua, ma faʻafeiloaʻi faiga ona o le leai o se puipuiga.Ma, aʻo leʻi faʻaogaina le kelu, o loʻo faʻatinoina se laina atoa, lea e mafai ona faigofie ona faʻafefeteina moli i luga o le mata o le LED, e taʻitaʻia ai le lanu o le module.

3. Tulaga eletise: Pe a mamanuina faʻaaliga faʻaalia o le LED, e faigata ona maua se malamalamaga manino o mea e faʻaaogaina (e aofia ai le filifilia ma le aofaʻi o le eletise), e mafua ai faʻafitauli i le faʻaogaina o le eletise ma le le tutusa o le eletise mo LED modules.

4. Pulea faiga ma le pulea IC: Ona o le mea moni e le o iai le mamanu, atinaʻe, faʻataʻitaʻiga, ma le gaosiga o gafatia mo le faʻaalia o le faʻaaliga faʻaalia o le LED ma le pulea o ICs.E le mafai ona faʻamaonia le faʻaaliga faʻaalia, naʻo le pau lava le mea e mafai ona fai o le fetuutuunai o faʻasologa eseese.

O le mea lea, pe a oʻo i le faʻafitauli lanu lanu o le faʻaaliga faʻaalia o le LED e mafua mai i moli LED ma le gaosiga o gaosiga, e mafai ona toe faʻaleleia pe suia le module.A oʻo i se faʻafitauli o le eletise, e tatau ona sui le moli eletise, ma isi. Afai o se faʻafitauli i le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le IC, e mafai ona matou talosagaina le gaosiga e toe faʻaleleia pe foia.

O mea o loʻo i luga o mafuaʻaga masani ma fofo o faʻalavelave faʻaalia o le mata o le taʻitaʻi, amata mai i le faigofie i le lavelave, ma le fofoina o faʻafitauli masani taʻitasi.


Taimi meli: Iuni-26-2023